Hem » Hotell » Hotell i Västerås
Om Västerås

I Västerås, Mälardalens huvudstad, finns det gott om plats för möten och evenemang, hela året om. Med sju välfyllda gallerior mitt i city och två enorma köpcentrum, finns det enorma möjligheter för shoppingentusiasten. Mysiga caféer, unika restauranger och härliga promenader erbjuder besökaren avkoppling i fina miljöer, när det är dags att gå ner i tempo. Som en av Sveriges äldsta städer erbjuder Västerås olika promenader som representerar stadens olika århundraden, från Medeltid till 1900-tal. Oavsett vad man föredrar; moderna aktiviteter, kulturella evenemang eller besök på de vackra gamla slotten, finns det ett rikt utbud av möjligheter i Västerås.

Mitt i stadens centrum ligger Best Western Hotel Esplanade, med perfekt närhet till ett rikt utbud av butiker, mat och Aros Congress Center. Här är receptionen öppen 24 timmar om dygnet, så den sena kvällsflanören kan med fördel strosa hem under morgontimmarna. Hotellet erbjuder även lättare måltider.

Centralt ligger även Clarion Collection Hotel Etage, som erbjuder ett modernt men familjärt inrett hotell. På morgonen serveras frukostbuffé, och gästerna kan när som helst ta sin tillflykt till relaxavdelningen, för ett avkopplande bastubad.

För en mer gammaldags upplevelse finns hotell Hem till Gården, som ligger två kilometer utanför city. Miljön är klassisk med en genomtänkt interiör, och rummen är inredda att ackommodera allt från privatpersoner till hela familjer. Gården har även närhet till samtliga stadens idrottsarenor.


Karta över Västerås
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Västerås

Sortera efter:
First Hotel Plaza


Från 615 SEK
Adress: Karlsgatan 9
Ibis Vasteras


Från 712 SEK
Adress: Slanbaersgatan 1
Elite Stadshotellet


Från 732 SEK
Adress: Stora Torget 7, Box 19
Best Western Hotel Esplanade


Från 801 SEK
Adress: Domkyrkoesplanaden 2
Quality Hotel Vasteras


Från 810 SEK
Adress: Svalgangen 1 Box 1150
Clarion Collection Hotel Etage


Från 998 SEK
Adress: Storagatan 32
Scandic Västerås


Från 1122 SEK
Adress: Pilgatan 17