Hem » Hotell » Hotell i Jönköping
Om Jönköping

Jönköping, en av Sverige mest expansiva städer, ligger väldigt vackert vid Vätterns södra strand. På Brunstorpsbadet vid stranden erbjuds tempererat utomhusbad, vattenrutschbana och flera bassänger. Jönköpings många kringliggande naturområdena lockar besökare till sköna vandringsturer, picknick eller längre utflykter. Med det vackra bondberget strax öster om staden finns det härliga vandringsmöjligheter och fantastiska utsiktsplatser för den som uppskattar skog och natur. Shoppingälskaren kan få sin hunger stillad på A6 center, som erbjuder den ”bästa shoppingen mellan Malmö och Stockholm”, med ett stort utbud av butiker, strax söder om staden.

Väl värt att kolla in är även A6 Golfklubb, med en kombinerad 18- och niohålsslinga. För spelaren som föredrar puttern finns det även hela tre stycken 18-hålsanläggningar i staden. Självklart finns det även fartfyllda bowlingarenor i staden.

Bara hundra meter från golfbanan ligger Jönköpings Hotell & Konferens, med hela 60 fullutrustade tvårumslägenheter med separat sovrum och vardagsrum. Här kan friska besökare även styrketräna för att sedan slappna av i relaxavdelningen eller ta ett dopp i den 30-gradiga poolen.

Mitt i centrala Jönköping ligger Grand Hotel, med en av stadens vackraste fasader. Lägligt nog för den evenemangs- och shoppingsugne ligger det precis mitt emot Jönköpings kultur-, nöjes och shoppingcenter.

Med bara 250 meter från Centralstationen ligger även Clarion Collection Hotel Victoria väldigt nära både restaurang- och shoppingmöjligheter. Hotellet bjuder sina besökare på eftermiddagskaffe, kvällsbuffé och tidning, samt erbjuder sköna stunder i relaxavdelningen.


Karta över Jönköping
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Jönköping

Sortera efter:
Quality Hotel Jonkoping


Från 508 SEK
Adress: Ryhovsgatan 3
Elite Stora Hotellet Jonkoping


Från 546 SEK
Adress: Hotellplan 1
Clarion Collection Hotel Victoria


Från 662 SEK
Adress: F. E. Elmgrens Gatan 5
Best Western John Bauer Hotel


Från 897 SEK
Adress: Sodra Strandgatan 15