Hem » Hotell » Hotell i Helsingborg
Om Helsingborg

Hamnstaden Helsingborg är verkligen en mötesplats mellan ung studentstad och historiska skatter. Staden, som är byggt längs med en majestätisk landkant, har en charmig variation av lummiga parker, höjdskillnader och fantastiska vyer. I stadskärnan råder det full aktivitet och den som vill shoppa längs de slingrande vägarna har goda möjligheter att göra unika fynd bland de spännande butikerna. För den kulturellt intresserade erbjuder Helsingborgs Stadsteater alltid spännande uppsättningar, från humor till tragik, och den som tycker om konst bör heller inte missa Dunkers Kulturhus, där många högt uppskattade utställningar har satts upp under åren. Helsingborgarna har även ett stort sportengagemang, särskilt för fotboll, och många matcher spelas på arenorna varje månad.

I Helsingborg finns det boende för alla typer; från hotellen i centrum till lantliga upplevelser vid stadsgränsen. För dig som söker ett komplett lägenhetsboende med alla bekvämligheter du är van vid i hemmet, finns till exempel Hotel Tornet. Här erbjuds du en rymlig lägenhet, eget kök och en toppmodern inredning. Hotel Tornet ligger centralt på Bergaliden.

För den som föredrar ett litet charmigt alternativ finns Gröna Villan, ett charmigt hotell med närhet till strand, skog och landsbygd. Här bor du elegant och bekvämt och bestämmer själv var du vill äta din frukost; i matsalen eller på ditt rum. I den hemlika miljön kan gäster bekvämt slå sig ned framför öppna spisen med en god bok. Samtliga rum har internetuppkoppling och massagedusch.

Mitt i centrala Helsingborg ligger Elite Hotel Mollberg, vars anor daterar ända bak till 1300-talet. Hotellet har en varm och vänlig miljö, med personlig och högklassig service. Med närhet till resecentrum är det lätt att ta sig från hotellet och runt i områdena kring staden.


Karta över Helsingborg
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Helsingborg

Sortera efter:
Comfort Hotel Nouveau


Från 611 SEK
Adress: Gasverksgatan 11
Elite Hotel Marina Plaza


Från 686 SEK
Adress: Kungstorget 6
Clarion Grand Hotel


Från 697 SEK
Adress: Stortorget 8-12
Elite Hotel Mollberg


Från 717 SEK
Adress: Stortorget 18
Best Western Hotel Duxiana


Från 724 SEK
Adress: Bruksgatan 40
Scandic Helsingborg Nord


Från 728 SEK
Adress: Florettgatan 41 Box 22269
Scandic Horisont


Från 759 SEK
Adress: Gustav Adolfs Gata 47, Box 2100
Best Western Hotel Helsingborg


Från 901 SEK
Adress: Stortorget 20
Hotel Linnea


Från 1002 SEK
Adress: Praestgatan 2-4