Hem » Hotell » Hotell i Göteborg
Om Göteborg

Staden som marknadsför sig som Sveriges framsida på västkusten, erbjuder verkligen en besökare en upplevelse som skiftar med årstiderna. Mysig julmarknad eller fartfyllt sommaräventyr? Ständigt populära Liseberg är öppet både sommar och vinter, men med helt olika stämning och upplevelser vid de olika årstiderna. Tag en plats och åk med upp i Göteborgshjulet, svindlande 60 meter ovanför mark och skåda kuststaden i dess härliga helhet. Stadens museer erbjuder sport, historia, konst och design, som till exempel Aeroseum, där besökare kan ta en spännande tur genom en av Kalla krigets hemligaste försvarsanläggningar. För besökare som vill ha en härlig resa mellan djungel och hajar ligger även Universeum nära tillhands. Göteborg erbjuder även riklig shopping, t.ex. på NordStan, ett härligt uteliv och Sveriges krogtätaste gata – Avenyn.

Mitt på Avenyn ligger Scandic Rubinen, som med sin latinoinspirerade Ruby Restaurang erbjuder gästen en härlig matupplevelse och sedan närhet till mycket av det staden har att erbjuda. Perfekt för den som vill ha närhet till ett bekvämt rum efter nattens äventyr.

Med gångavstånd till Centralstationen, Ullevi, Shopping och Avenyn, ligger Hotel Palace mitt i stadens kärna. Med ljusa rum och högt i tak erbjuds gästerna en härlig restaurang, festvåningslokaler och en reception som är bemannad dygnet runt. Frukost, trådlöst internet, samt kaffe och te ingår i priset.

En bit utanför centrum ligger Euroway Hotel, ett hotell med massvis av aktiviteter för sina gäster, bl.a. bowlingbanor, golf- och skyttesimulatorer, biljard och 30 meter bilbana. En relaxavdelning, samt ett flertal golfbanor, ligger i direkt anslutning till hotellet.


Karta över Göteborg
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Göteborg

Sortera efter:
Spar Hotel Majorna


Från 726 SEK
Adress: Karl Johansgatan 66-70
Hotel Gothia Towers


Från 728 SEK
Adress: Maessans Gata 24
Spar Hotel Gårda


Från 836 SEK
Adress: Norra Kustbanegatan 15-17
Scandic Rubinen


Från 1241 SEK
Adress: Kungsportsavenyn 24 Box 53097