Hem » Hotell » Hotell i Sydney
Om Sydney

Sydney ligger på Australiens östkust vid Stilla havet och är huvudstad i delstaten New South Wales. Staden är landets största med 4,5 miljoner invånare, samt landets äldsta.

Det finns många sevärdheter i staden, varav en har koppling till Sverige. Sydneys Operahus ligger i stadens hamn. Den är känd för sin arkitektur och finns med på UNESCOs världsarvslista. De över en miljon kakelplattorna som utgörs dess tag har tillverkats i Höganäs i Skåne.

I det enormt höga Sydney Tower, även känt som Centrepoint Tower, har man utsikt över hela staden om man tar sig högst upp till Observation Deck.

Över hälften av alla som besöker Sydney tar sig till Sydney Aquarium. Det är ett av världens mest kända akvarium med 650 arter och över 6 000 fiskar.

Det finns hotell i alla prisklasser och standarder i Sydney. Normal sätt kostar det ungefär lika mycket att bo här som i Sverige. Det finns en hel del hotell centralt belägna i staden, med närhet till den allmänna kommunikationen, både för backpackers och de som har råd att lägga lite mer.


Karta över Sydney
Se större karta

Resmål
Incheckning
Utcheckning


Vi har väldigt få inlagda hotell i den här staden, prova att söka efter fler hotell i rutan ovanför.

Billiga hotell i Sydney

Sortera efter:
Days Inn Sydney Nova Scotia


Från 602 SEK
Adress: 480 Kings Road And Hwy 4
Quality Inn Sydney


Från 615 SEK
Adress: 560 Kings Road
Cambridge Suites Sydney


Från 753 SEK
Adress: 380 Esplanade
Comfort Inn Sydney


Från 822 SEK
Adress: 368 Kings Rd